"Michel maakt mooie foto’s en bedrijfsvideo’s. Voor mij is hij een kunstenaar. Ik hou er van als mensen hun passie volgen, en Michel is daar één van. Hij is echt gedreven, gefocust en professioneel. Dat heb ik ervaren in de samenwerking met hem rondom mijn foto’s, Social Media bedrijfsvideo's en mijn website.
Een echte aanrader voor als jij meer zichtbaarheid wilt voor jouw bedrijf."


Nancy van der Zee - Proud to be coaching

*****

"Onlangs heeft Michel Grollé drie promo's, van ieder twaalf seconden, gemaakt van mij en mijn bedrijf EigenWegDoelBewust. Plus een aantal professionele foto's voor op m'n website. Dit was m'n eerste kennismaking met een professionele fotograaf. En wat voor één! Met rust, geduld en humor heeft hij alles op een hele fijne manier vastgelegd met geweldig resultaat! Ik ben er erg blij mee en dankbaar voor! Als jij jou en je bedrijf op de kaart wilt zetten dan raad ik Michel zeker aan."

Martine Hamstra - Coach bij "Eigen Weg Doel Bewust"

*****

"Wat ik prettig vind bij Michel is, dat hij als beeldmaker ook goed luistert. Ik heb de afgelopen jaren meerdere projecten met hem gedaan, zowel foto als video. Met name bij de video’s is de som der delen meer dan twee, omdat hij altijd suggesties heeft om mijn ideeën beter te maken. Daarnaast is hij subtiel aanwezig tijdens opnames als regisseur en weet hij snel een sfeer van vertrouwen te creëren. Het resultaat is voor mij altijd een natuurlijke uitstraling."

Titia de Vries - Master Executive Coach
*****

"Voor als je focust op zichtbaarheid"

bel voor info:

06 212 70 438

Ja, neem s.v.p. contact met me op.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

- 2019 -
website by Michel Grollé